Κανονισμοί ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ του EUROKE

 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει την ηλικία των 18 ετών αφού πρώτα έχουν συμπληρώσει τα έντυπα εγγραφής στην ιστοσελίδα www.euroke.gr.
 2. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:O καλλιτέχνης παραχωρεί δωρεάν στο διοργανωτή το δικαιωμα για ενδεχόμενη χρήση και / ή δημοσίευση της εικόνας του στο διαδίκτυο, φωτογραφίες, βίντεο, τύπο, τηλεοπτικό υλικό ή / και για διαφημιστικούς αγώνες ή / και τις χορηγίες που σχετίζονται με την εκδήλωση και την υλοποίηση του CD της συλλογής από τον Οργανισμό.
 3. Στην ιστοσελίδα www.euroke.gr θα αναφέρονται όλες οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες διεξαγωγής των προκριματικών και ημιτελικών ανά περιοχή.
 4. Το τέλος εγγραφής ή η συνδρομή μέλους είναι € 20,00 το οποίο πρέπει να καταβληθεί μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής κατά τη στιγμή της εγγραφής στον ιστότοπο . Το ίδιο ισχύει και για κάθε συμμετοχή στους προκριματικους και τελικους.
 5. Κάθε ένας μπορεί να συμμετάσχει σε περισσότερες από μια βραδιές , με την καταβολή συνεισφοράς των € 20 για κάθε μεμονωμένη συμμετοχή στους προκριματικούς ανα περιοχή .(Δαπάνες Εισφορών για τη Γραμματεία)
 6. Οι μουσικές δραστηριότητες του συμμετέχοντος πρέπει να διεξάγονται αποκλειστικά και μόνο σε ερασιτεχνικό επίπεδο. (Λιγότερες από 50 εμφανίσεις τον χρόνο σε επαγγελματικούς χώρους.)
 7. Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής ηλεκτρονικά για όσους βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές και είναι αδύνατον να παρευρεθούν σε live casting, ακολουθώντας τις οδηγίες στην ιστοσελίδα www.euroke.gr .

  Κανονισμοί για on line συμμετοχες

  ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΛΟΓΗ:

  ακολουθήστε τις οδηγίες , για την αποστολή του βίντεο , όπου είναι παρόν ο συμμετέχων ενώ τραγουδάει το επιλεγμένο τραγούδι. Ο οργανισμός, μαζί με μια επιλεγμένη κριτική επιτροπή επαγγελματιών του τομέα, θα παρακολουθήσουν το βίντεο και θα αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν στον συμμετέχοντα να περάσει στην επόμενη φάση. Ο διαγωνιζόμενος θα ειδοποιηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με τηλεφώνημα, σε περίπτωση που έχει περάσει στην επόμενη φάση. Το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σταλεί εάν έχει περάσει τα προκριματικά.

  1η Φαση :

  Ο συμμετέχων που έχει περάσει στα προκριματικά, συμπληρώνει τη φόρμα εγγραφής στην ένωση, πληρώνοντας ετήσια αμοιβή ποσού € 20 και ακολουθεί τις ενδείξεις αποστολής ενός δεύτερου βίντεο όπου ο συμμετέχων είναι παρών ενώ τραγουδάει το επιλεγμένο τραγούδι. Ο οργανισμός, μαζί με μια επιλεγμένη κριτική επιτροπή επαγγελματιών του τομέα, θα παρακολουθήσουν το βίντεο και θα αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν στον συμμετέχοντα να επιλεχθεί για την επόμενη φαση. Ο διαγωνιζόμενος θα ειδοποιηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με τηλεφώνημα, αν έχει περάσει στην επόμενη φάση .

  Live.

  Ο διαγωνιζόμενος θα λάβει οδηγίες για το live, τον τόπο και την ημερομηνία, που θα διεξαχθεί ,καταβάλλοντας εισφορά ποσού 20 € (συνεισφορά για έξοδα γραμματείας) .

  Σε περίπτωση που ο συμμετέχων κερδίσει, θα έχει πρόσβαση στο ελληνικό τελικοΌλο το υλικό που θα σταλεί από τους διαγωνιζομένους θα προβληθεί πλήρως και θα ακουστεί . Ο Οργανισμός θα επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τηλεφώνου όλους τους υποψηφίους, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο σφάλμα, θα είναι αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντα να επικοινωνήσει μεσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση:

 8.  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  Μέσω internet: από 1 Φεβρουαρίου 2019 εως 15 Απριλίου 2019

  LIVE : από 1 Μαρτίου ανα περιφέρεια στην Ελλαδα, αναλαογα με τη ζήτηση.

  Ημερομηνιες και τοπος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα.

  Ημιτελικοί περιφέρειας . από 1 Μαρτίου εως 30 Απριλίου

  εθνικος τελικός Μαιος 2019.

  Ευρωπαικός τελικός από 11 – 14 Ιουνίου 2019 στο Ροττερνταμ Ολλανδίας

  Σε κάθε live, ο διοργανωτής θα εκλέξει νικητές (έναν άνδρα και μια γυναίκα),οι οποίοι θα πρέπει να ξανατραγουδήσουν το τραγούδι που εκτέλεσαν στον αγώνα για να επιτρέψουν τη λήψη βίντεο στον διαχειριστή, ο οποίος θα το παραδώσει στο euroke.g

 9. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΜέσω internet:

  LIVE :

  Ημιτελικοί περιφέρειας και εθνικος τελικός από τις έως τις 2019.

  Σε κάθε live, ο διοργανωτής θα εκλέξει 2 νικητές (έναν άνδρα και μια γυναίκα), οι οποίοι θα πρέπει να ξανατραγουδήσουν το τραγούδι που εκτέλεσαν στον αγώνα για να επιτρέψουν τη λήψη βίντεο στον διαχειριστή, ο οποίος θα το παραδώσει στο euroke.gr

 10. Όλα τα έξοδα ταξιδίου. Γεύματα, στέγαση, των εθνικών τελικών είναι ευθύνη των περιφερειακών νικητών
 11. Απαγορεύεται κάθε είδους μαγνητοσκόπηση και αποκάλυψη του ήχου ή του βίντεο κατά τη διάρκεια του προκριματικού, με ποινή απομάκρυνσης από τον διαγωνισμό.
 12. Ο διαγωνισμός είναι ατομικός, επομένως δεν επιτρέπονται ντουέτα ή κομμάτια που εκτελούνται σε ομάδεςΚομματια με τα οποία ο διαγωνιζομενος συμμετέχει, επιλέγει ο ίδιος από την λίστα αναπαραγωγής Karaoke ή χρησιμοποιει τη δική του βαση (νόμιμα αποκτηθέντα). Η ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση παράνομων βάσεων.

  Όλες οι αξιολογήσεις τόσο κατά τη διάρκεια των επιλογών , όσο και κατά την διάρκεια των ημιτελικών, τελικών θα είναι απρόσβλητοι και ορατοί. Το υλικό που αποστέλλεται δεν θα επιστραφεί και θα καταστρέφεται τον επόμενο μήνα από τον διαγωνισμό.

 13. Η ψηφοφορία περιέχει μια σειρά από θεμελιώδη στοιχεία που λαμβάνονται υπόψη διαιρούμενα σε διαφορετικά τμήματα όπως: φωνητικές δεξιότητες, τονισμοί, χρονομέτρηση, εκφραστικότητα, πρωτοτυπία, ερμηνεία, κυριαρχία σκηνής. Οι ψήφοι της κριτικής επιτροπής είναι αναμφισβήτητοι και απρόσβλητοι.
 14. Η κριτική επιτροπή για τον τελικό, θα συγκληθεί από τον καλλιτεχνικό διευθυντή , και αποτελείται από 4 κριτές (από τον τομέα Ραδιοτηλεόρασης , Καλλιτέχνες, Παραγωγοί, Μουσικοί, Κριτικοί, Δημοσιογράφοι) οι οποίοι έχουν επιλεχθεί από το
 15. Οι διαγωνιζόμενοι υποχρεούνται να παρουσιάζονται στην εκδήλωση, τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί και καθιερωθεί για τις απογευματινές δοκιμές, τηρώντας τους χρόνους και τις οδηγίες που έχουν λάβει μέσο email. Παρουσιάζοντας στον Υπεύθυνο των μελών όλα τα απαραίτητα για την εκτέλεση του κομματιού τους .
 16. Ολοι συνολικά οι προκριματικοί περιφερειακοί θα εκλέξουν 24 νικητές (12 άνδρες και 12 γυναίκες), που θα επιλέξει ειδική κριτική επιτροπή, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στον εθνικο τελικό.
 17. Ο εθνικός τελικός θα διεξαχθεί το Μαιο του 2019 και θα εκλέξει 4 νικητές (2 άνδρες και 2 γυναίκες) που θα συμμετάσχουν στον Ευρωπαϊκό τελικό EUROKE που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου 2019 στην Ολλανδία.
 18. Ο οργανισμός έχει κάθε δικαίωμα να συμφωνήσει με ιδιωτικούς και μη ραδιοφωνικούς τηλεοπτικούς / ραδιοφωνικούς σταθμούς κ.λπ., και να μεταδώσει τα τραγούδια των φιναλίστ.
 19. Ο οργανισμός θα επικοινωνήσει με ιδιωτικό συνεργείο για τη λήψη βίντεο, ολόκληρο το βράδυ των ημιτελικών και περιφερειακών τελικών, το οποίο που θα παραχθεί και θα επεξεργαστεί για να προβληθεί.
 20. Η σχέση μεταξύ του διαγωνιζόμενου και του οργανισμού δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση δέσμευση εργασίας ή καλλιτεχνικής απόδοσης.
 21. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τον παρόντα κανονισμό, να αποκλείσει τους συμμετέχοντες ανά πάσα στιγμή από τον διαγωνισμό, διατηρώντας επίσης το δικαίωμα να προβεί σε τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις στον παρόντα κανονισμό χωρίς καμία προειδοποίηση